esp Esp cat Cat eng Eng
.

Acompanyament
Terapèutic accompaniament therapeutica

L'acompanyament terapèutic es caracteritza principalment per ser una tasca de contenció i de sosteniment. Acompanyem al pacient en la seva ansietat, en la seva angoixa, en les seves pors, possibilitant la persona sentir-se segura i atesa pel vincle i pel suport que li oferim.

Aquest servei va dirigit tant a persones que no responen a un tractament tradicional com a aquells que romanen en institucions o a casa; són pacients que poden estar patint diverses patologies (psicosi, crisi neuròtiques greus, debilitat mental, demència, anorèxia, bulímia, addiccions etc.).

El Acompanyant Terapèutic (AT) treballa en el lloc on es trobi el pacient. Acompanya a la persona en la seva vida quotidiana; a casa, recorrent un carrer, per la ciutat, etc., i és en aquest espai on el professional desplega el seu treball terapèutic.


El A.T. constitueix una presència receptiva, càlida, fiable i terapèutica.

inicio
julieta_galeano
Galeano
Centre
L'Hospitalet Barcelona  
Colaboracions
   
CONTACTO
Sigmón / Pedagogia Emocional

Contacte:

Atenció personalitzada de 9 a 21hs de dilluns a divendres i dissabtes de 9 a 14hs a la seu principal de l'Hospitalet de Llobregat. Hores concertades a Barcelona. Atenció telefònica dilluns a divendres al nombre 0034 + 638.008.179. Per correu electrònic, pot escriure a: info@sigmon.es o si prefereix ompli el següent formulari:


 
 
SIGMON. ESPACIO PSICOTERAPÉUTICO Y PEDAGÓGICO PARA NIÑOS Y ADOLESCENTES. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS.