esp Esp cat Cat eng Eng
.Co

Colaboradors


Col·laboracions amb diversos professionals, organitzacions i associacions sense ànim de lucre, igual que institucions públiques i privades relacionades amb l'àmbit de l'educació, la pedagogia clínica i social, la psicoteràpia infantojuvenil i el benestar social i familiar de la població.inicio

julieta_galeano
Galeano
Centre
L'Hospitalet Barcelona  
Colaboracions
   
CONTACTO
Sigmón / Pedagogia Emocional

Contacte:

Atenció personalitzada de 9 a 21hs de dilluns a divendres i dissabtes de 9 a 14hs a la seu principal de l'Hospitalet de Llobregat. Hores concertades a Barcelona. Atenció telefònica dilluns a divendres al nombre 0034 + 638.008.179. Per correu electrònic, pot escriure a: info@sigmon.es o si prefereix ompli el següent formulari:


 
 
Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per atendre la seva sol·licitud sempre d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 (RGPD), la Llei Orgànica 15/1999 (LOPD) i el Reial Decret 1720/2007 de desenvolupament de la LOPD) , sobre protecció de dades. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.

SIGMON. ESPACIO PSICOTERAPÉUTICO Y PEDAGÓGICO PARA NIÑOS Y ADOLESCENTES. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS.