esp Esp cat Cat eng Eng
.

Atenció i suport a les necessitats
educatives especials (NEE)

educatiivas especiales

Treballem amb pedagogia emocional les necessitats educatives especials (NEE), enteses com aquelles afectacions temporals o permanents.

Diversitats funcionals vàries.

ondicions associades a la història familiar, social, cultural, educativa i escolar de nens, nenes i adolescents que requereixen una atenció escolar especialitzada..

Contribuïm en l'atenció a nens, nenes i adolescents amb necessitats educatives especials, brindant assessorament pedagògic i suport a l'activitat psicopedagògica dels centres educatius, amb l'objectiu d'orientar a les famílies i reforçar l'actuació educativa a l'alumnat amb diversitat funcional o trastorns greus del desenvolupament i la conducta.

PROBLEMES EN L'APRENENTATGE:

Realitzem les diferents intervencions pedagògiques, tenint en compte pautes establertes per altres professionals i / o després de fer un seguiment emocional que ens permeti optar per les estratègies d'aprenentatge més adequades per a cada cas. Tractem problemes de memòria, falta d'atenció i concentració, desmotivació, ansietat davant exàmens i bloquejos, problemes de comprensió lectora i operacions matemàtiques, etc.

EDUCACIÓ ESPECIAL:

Treballem dins de l'àmbit dels aprenentatges bàsics, especialment en l'àrea de comunicació i expressió, desenvolupament logicomatemàtic i educació artística; així com també en autonomia personal i social i coneixement i participació en el medi.


"La nostra intervenció la realitzem amb responsabilitat ètica, una característica pròpia de la nostra capacitació i formació. Som conscients del que implica treballar amb la població infantil i juvenil, pares de família, centres educatius i de salut."

inicio

julieta_galeano
Galeano
Centre
L'Hospitalet Barcelona  
Colaboracions
   
CONTACTO
Sigmón / Pedagogia Emocional

Contacte:

Atenció personalitzada de 9 a 21hs de dilluns a divendres i dissabtes de 9 a 14hs a la seu principal de l'Hospitalet de Llobregat. Hores concertades a Barcelona. Atenció telefònica dilluns a divendres al nombre 0034 + 638.008.179. Per correu electrònic, pot escriure a: info@sigmon.es o si prefereix ompli el següent formulari:


 
 
SIGMON. ESPACIO PSICOTERAPÉUTICO Y PEDAGÓGICO PARA NIÑOS Y ADOLESCENTES. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS.