esp Esp cat Cat eng Eng
.

Psicoteràpia Infantil

terapia infantil

És a la família i a l'escola on els nens i les nenes, deixen veure els seus conflictes: per exemple es mouen molt, parlen de manera desafiadora, no poden organitzar els seus deures, estan tristos, se'ls dificulta mostrar els seus pensaments, no atenen. Molts podrien presentar problemes de conducta, de comportament, d'ansietat, d'atenció, etc.

Nosaltres volem escoltar el nen i la nena el que ells vulguin dir d’ells mateixos i del seu entorn. Això ens permet apropar-nos a les seves emocions i pensaments i oferir una oportunitat de reflexionar sobre les seves actituds i la forma de veure el món i l’entorn.

LA NOSTRA INTERVENCIÓ ES CENTRA EN TRES DIRECTRIUS:

Amb els pares:
Imprescindibles en la teràpia dels seus fills. Poden aporten la seva història, assenyalant les pròpies capacitats, fortaleses, pors, dificultats i successos. Així, ens permeten conèixer l'Infant, per poder orientar i donar-li contenció perquè pugui afrontar les diferents situacions que es presenten en el seu entorn familiar, social o escolar.

Amb l'escola:
Acompanyant el nen i la nena en el procés d'aprendre, tenint en compte el que li passa, a què atén, quin és el seu comportament, què és el que obstaculitza el compliment de les activitats escolars dins i fora de l'escola. Desenvolupem estratègies d'acord amb el conflicte específic que presenti cada nen i nena, en relació amb el seu tutor o tutora i amb els altres nens i nenes, i respecte la forma de viure l'aprenentatge escolar.

Amb el nen i la nena,

L'escoltem, descobrim els seus conflictes a nivell escolar i emocional, determinem les seves dificultats però també les seves potencialitats, i finalment realitzem les intervencions pedagògiques o terapèutiques que siguin necessàries.

Atenem trastorns de la personalitat, dificultats en els estudis, problemes d'aprenentatge, adaptació a les escoles, trastorns alimentaris, trastorns de la son, separació de pares, fracàs escolar, hiperactivitat, ansietat, depressió, immigració, adopció, autoestima, impulsivitat, assetjament escolar, etc.

inicio
julieta_galeano
Galeano
Centre
L'Hospitalet Barcelona  
Colaboracions
   
CONTACTO
Sigmón / Pedagogia Emocional

Contacte:

Atenció personalitzada de 9 a 21hs de dilluns a divendres i dissabtes de 9 a 14hs a la seu principal de l'Hospitalet de Llobregat. Hores concertades a Barcelona. Atenció telefònica dilluns a divendres al nombre 0034 + 638.008.179. Per correu electrònic, pot escriure a: info@sigmon.es o si prefereix ompli el següent formulari:


 
 
SIGMON. ESPACIO PSICOTERAPÉUTICO Y PEDAGÓGICO PARA NIÑOS Y ADOLESCENTES. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS.