esp Esp cat Cat eng Eng
.

Psicoteràpia Juvenil

terapia juvenil

Els adolescents deixen veure en ocasions els seus conflictes interns i externs a la família, a l'escola i al seu entorn social. Surten molt i fins molt tard, són rebels, parlen de manera desafiadora no saben organitzar els seus deures ni els seus propis espais, estan tristos, se'ls dificulta donar a conèixer els seus pensaments, no atenen, presenten dificultats de comunicació. Molts podrien presentar problemes de conducta, de comportament, de personalitat, d'ansietat, d'atenció, etc.

La nostra atenció va dirigida a escoltar l'adolescent sobre el que ell vol dir de si mateix i del seu entorn. Això ens permet apropar-nos a les seves emocions i pensaments i oferir l'oportunitat de reflexionar sobre les actituds i la seva forma de veure el món i els qui en formen part.

LA NOSTRA INTERVENCIÓ ES CENTRA EN TRES DIRECTRIUS:

Amb els pares:
Imprescindibles en la teràpia dels seus fills. Poden aporten la historia personal, assenyalant les seves capacitats, fortaleses, pors, dificultats i successos. Així, ens permeten conèixer l'adolescent, per poder orientar i donar-li contenció perquè pugui afrontar les diferents situacions que es presenten en el seu entorn familiar, social o escolar.

Amb l'escola:
Acompanyant l'adolescent en casos puntuals en el procés d'aprendre, tenint en compte el que li passa, a què atén, quin és el seu comportament i conducta, què obstaculitza el compliment de les activitats escolars dins i fora de l'escola. Desenvolupem estratègies d'acord amb el conflicte específic que presenti cada adolescent, la relació amb els pares, germans/es, professors, amics/gues. En altres paraules, la seva forma de viure l'aprenentatge escolar, social i familiar.

Amb l'adolescent:

L'escoltem, descobrim els conflictes a nivell escolar i emocional, determinem quins són les seves dificultats però també les seves potencialitats, i finalment realitzem les intervencions pedagògiques o terapèutiques que siguin necessàries.

Atenem dificultats en els estudis, hiperactivitat, ansietat, depressió, trastorns alimentaris, separació de pares, adaptació i immigració, trastorns de la personalitat, impulsivitat, assetjament escolar, addiccions, etc.


inicio
julieta_galeano
Galeano
Centre
L'Hospitalet Barcelona  
Colaboracions
   
CONTACTO
Sigmón / Pedagogia Emocional

Contacte:

Atenció personalitzada de 9 a 21hs de dilluns a divendres i dissabtes de 9 a 14hs a la seu principal de l'Hospitalet de Llobregat. Hores concertades a Barcelona. Atenció telefònica dilluns a divendres al nombre 0034 + 638.008.179. Per correu electrònic, pot escriure a: info@sigmon.es o si prefereix ompli el següent formulari:


 
 
SIGMON. ESPACIO PSICOTERAPÉUTICO Y PEDAGÓGICO PARA NIÑOS Y ADOLESCENTES. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS.