esp Esp cat Cat eng Eng
.

Atenció al talent i
altes capacitats
talento altas capaciadades talent

"El món mai havia canviat tan ràpid com ara. La nostra major esperança de cara al futur és desenvolupar un nou paradigma de la capacitat per arribar a una nova dimensió de l'existència humana. Necessitem difondre una nova apreciació de la importància de desenvolupar el talent i comprendre que aquest s'expressa de forma diferent en cada persona."

Ken Robinson.

La nostra atenció va dirigida a diagnosticar, orientar i treballar satisfactòriament els talents i les altes capacitats, no només en el camp cognitiu sinó també en el camp emocional obrint noves vies de motivació i enfocant les capacitats a la realització de projectes, a la interacció social, a crear , imaginar, buscar maneres noves i satisfactòries de fer que el talent flueixi i tingui cabuda a l'entorn escolar i familiar.

Ee nostres serveis:

- Tallers i cursos personalitzats i en grup. (Informàtica avançada, Robòtica, investigació, etc...)

- Trobades terapèutiques per a joves. S'abordaran temes com la socialització, avorriment, absentisme escolar, comunicació familiar i escolar, assetjament escolar, intercanvis acadèmics, beques, voluntariat, desmotivació ...

- Trobades terapèutiques per a pares. Oferim als pares una contenció emocional en l'abordatge dels seus fills i filles oferint suggeriments que possibilitin una millor convivència familiar, escolar i social.

inicio


julieta_galeano
Galeano
Centre
L'Hospitalet Barcelona  
Colaboracions
   
CONTACTO
Sigmón / Pedagogia Emocional

Contacte:

Atenció personalitzada de 9 a 21hs de dilluns a divendres i dissabtes de 9 a 14hs a la seu principal de l'Hospitalet de Llobregat. Hores concertades a Barcelona. Atenció telefònica dilluns a divendres al nombre 0034 + 638.008.179. Per correu electrònic, pot escriure a: info@sigmon.es o si prefereix ompli el següent formulari:


 
 
SIGMON. ESPACIO PSICOTERAPÉUTICO Y PEDAGÓGICO PARA NIÑOS Y ADOLESCENTES. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS.