esp Esp cat Cat eng Eng
.

Club Sigmón

encuentros meetings talleres

En Sigmón apostem per la salut emocional dels nostres nens i nenes pels aprenentatges eficaços i duradors.

Obrim un espai adreçat a nens i nenes de 6 a 11 anys de dilluns a dijous de 17:00 a 19: 00h. Estem convençuts que aprendre jugant és fonamental en la vida del nen, és l'essència natural de la curiositat i de la imaginació, de manera que ens centrem en desenvolupar activitats tenint en compte la pedagogia i la intel·ligència emocional.

L'objectiu és que els nens i nenes participin en els tallers seleccionats i tinguin l'oportunitat de conèixer i aprendre habilitats socials i emocionals, això els ajuda no només a dominar les seves emocions per si mateixos, sinó també a tenir més confiança, a motivar-se i ser més competents com a estudiants en el seu entorn escolar perquè podran atendre millor, fer una bona escolta i relacionar-se positivament amb el seu entorn social i familiar immediat.

Treballem costantemente les diferents habilitats, com l'autoconsciència personal, l'autoconsciència social, l'autogestió, la presa de decisions, i les habilitats interpersonals; els espais d'intercanvi i de coneixement estan beneficiats per un aprenentatge social i emocional que són la base essencial per a una vida sana, positiva i satisfactòria.

Les activitats que desenvolupem a l'Hospitalet de Llobregat són:

ART Expressió Artistíca
Disfrutarem amb activitats plenes de color, textures, diferents materials, tècniques i elements per inspirar i plasmar tota la creativitat en petites i úniques peces d'art desenvolupant així l'artista que portem a dins.

C&L Comunicació i llenguatge
Mitjançant divertides activitats grupals i participatives, els nens i nenes podran desenvolupar habilitats de comunicació oral, a la vegada s’oferiran eines que permetran expressar per escrit la imaginació en la creació de contes, discursos, obres de teatre, etc. Donem un espai i elements necessaris per posar en pràctica les capacitats artístiques i corporals.

FUN ENGLISH
¡Un aprenentatge d'èxit ha de ser divertit i interessant!
Oferim un espai on busquem que l'aprenentatge del anglès sigui divertit i significatiu mitjançant jocs, activitats lúdiques i interactives que desenvolupen les bases de l'idioma. El nostre objectiu és motivar els nens i nenes a parlar i interactuar amb l'anglès i puguin adquirir habilitats de producció oral, escolta, lectura i escriptura.

PETITS CREADORS
És un espai on els nens i nenes podran crear objectes amb diversitat de materials i aprendre tècniques per desenvolupar les seves habilitats manuals o mitjançant eines informàtiques. Realitzarem construccions en lego, creacions en plastilina i argila, creació d'objectes miniatura per recrear els jocs, trencaclosques 3D, tangram, etc.


Més informació i inscripcions al telèfon (WhatsApp) 638.008.179 / info@sigmon.es

inicio

julieta_galeano
Galeano
Centre
L'Hospitalet Barcelona  
Colaboracions
   
CONTACTO
Sigmón / Pedagogia Emocional

Contacte:

Atenció personalitzada de 9 a 21hs de dilluns a divendres i dissabtes de 9 a 14hs a la seu principal de l'Hospitalet de Llobregat. Hores concertades a Barcelona. Atenció telefònica dilluns a divendres al nombre 0034 + 638.008.179. Per correu electrònic, pot escriure a: info@sigmon.es o si prefereix ompli el següent formulari:


 
 
SIGMON. ESPACIO PSICOTERAPÉUTICO Y PEDAGÓGICO PARA NIÑOS Y ADOLESCENTES. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS.