esp Esp cat Cat eng Eng
.

LOGOPÈDIA
Teràpia del llenguatge i de la comunicació

logopedia speech

Sabem que quan travessem una dificultat al llenguatge o a la parla, es comprometen altres aspectes de la nostra vida, ja que està present a cada instant: quan pensem, quan ens relacionem amb els altres o en els nostres aprenentatges escolars. Per aquesta raó, la nostra atenció està dirigida a nens, adolescents i adults, amb criteri preventiu i principis d'intervenció primerenca.

Quan consultar amb un patòleg del llenguatge i de la parla pels nostres fills i filles?

Els nens i nenes poden necessitar teràpies del llenguatge/parla per raons diferents i és en aquest espai, on s'atenen aquells trastorns específics.

- Alteracions en l'articulació

- Fluïdesa en la parla

- Dificultats en la comprensió

- Dificultats en l'adquisició del llenguatge en edats molt primerenques

Com treballem

Des del primer moment de la consulta i mitjançant una avaluació diagnòstica, es defineixen els diferents aspectes de la parla, del llenguatge i de la comunicació que necessiten ser atesos, les seves característiques, el seu pronòstic i la nostra proposta terapèutica. Es tracta d'un programa terapèutic personal i orientat a la superació i millora de les dificultats.

INFÀNCIA I ADOLESCÈNCIA

"Sense etiquetes" és la nostra principal filosofia. Amb un criteri evolutiu i simptomàtic clínic, avaluem en la recerca de diagnòstics orientatius i desenvolupem programes de forma dinàmica, amb revisions periòdiques.

ADULTS

Treballem en la prevenció, diagnòstic, habilitació i rehabilitació de trastorns neurològics associats al llenguatge i audició que puguin afectar la comunicació i integració dels adults. A través d'un entorn adequat, la dinàmica dels programes terapèutics és adaptada a les necessitats de la persona consultant i els seus interessos.

Per tenir en compte
La família i les persones significatives del consultant són un pilar fonamental per a tota teràpia del llenguatge i la comunicació. En les teràpies infantils, els pares són molt importants i ajuden a determinar l'èxit del programa.
En el procés de superar un trastorn del llenguatge/parla és important que tots els membres de la família siguin pacients i s'involucrin en la situació com a partíceps d'una comunicació efectiva.


inicio

julieta_galeano
Galeano
Centre
L'Hospitalet Barcelona  
Colaboracions
   
CONTACTO
Sigmón / Pedagogia Emocional

Contacte:

Atenció personalitzada de 9 a 21hs de dilluns a divendres i dissabtes de 9 a 14hs a la seu principal de l'Hospitalet de Llobregat. Hores concertades a Barcelona. Atenció telefònica dilluns a divendres al nombre 0034 + 638.008.179. Per correu electrònic, pot escriure a: info@sigmon.es o si prefereix ompli el següent formulari:


 
 
SIGMON. ESPACIO PSICOTERAPÉUTICO Y PEDAGÓGICO PARA NIÑOS Y ADOLESCENTES. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS.