Skip to content

QUI SOM

SIGMÓN és un espai psicopedagògic i psicoterapèutic que ofereix serveis especialitzats en psicopedagogia clínica, logopèdia, psicoteràpia infantojuvenil i d’adults.

Com a professionals brindem un abordatge càlid i humà que ens ha permès vetllar pel benestar de nens, nenes, adolescents i famílies, tenint com a punt de trobada el respecte a la diferència i al ritme del nen, evitant sempre l’etiqueta i la medicació no necessària, a més de confluir en espais de reflexió, formació i creixement conjunt, donant lloc a la paraula i a l’intercanvi de mirades que ens retroalimenten i ens possibiliten un quefer renovat i d’aprenentatge constant.


Ens hem consolidat a través dels anys per la nostra contribució constant i responsable a la comunitat de L’Hospitalet de Llobregat i comarques pròximes. Ens centrem en trobar un equilibri entre els aprenentatges i les emocions, la cultura i l’adaptació, la identitat i els costums, donant forma i significat a les paraules i a les accions de tots aquells que ens visiten.

Julieta Galeano Pedagoga i Psicoterapeuta / Col. No 1132

-Fundadora i Directora
-Lic. en Pedagogia / Lic. en Ciències Socials i Drets humans
-Màster en clínica psicoanalítica amb nens i adolescents.
-Màster Europeu en Psicopedagogia clínica
-Docent i especialista en teràpia psicopedagògica


COLABORACIONES

Daniela Pasero

Psicòloga i Psicoterapeuta Infantojuvenil i adults /
Col. No 32373
Llic. en Psicología
Màster en clínica psicoanalítica amb nens i adolescents

Gladys Arias

Psicòloga i Psicoterapeuta Infantojuvenil i adults /
Col. No 23172 
Llic. en Psicologia 
Grau especialista en educació infantil.


×